Η αποστολή της εθνικής πόλο ανδρών για το ευρωπαϊκό της Βαρκελώνης

Με τη 13άδα των Μεσογειακών αγώνων να παραμένει αναλλοίωτη, αναχωρεί τα ξημερώματα του Σαββάτου (14/7) η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών για τη Βαρκελώνη, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο Θοδωρής Βλάχος δεν έκανε κάποια αλλαγή, σε σχέση με την ομάδα που κατέκτησε το ασμένιο μετάλλιο στην Ταραγόνα, όπερ σημαίνει ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μεταβαίνει στην Ισπανία με μοναδικό κλασικό αμυντικό τον 20χρονο Δημήτρη Σκουμπάκη και με τριάδα φουνταριστών (Μουρίκης, Κολόμβος, Νικολαϊδης). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να κάνει το ίδιο που κάνει και στον Ολυμπιακό, δηλαδή να χρησιμοποιήσει διάφορους παίκτες στην άμυνα στα 2μ., στηρίζοντας τα πλάνα του περισσότερο στο περιφερειακό πρέσινγκ.
Αναλυτικά την ελληνική αποστολή απαρτίζουν οι Κώστας Φλέγκας, Μάνος Ζερδεβάς (τερματοφύλακες), Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Νικολαϊδης, Μάριος Καπότσης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος.
Η εθνική μετέχει στον Γ΄ όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αρχίζει τις υποχρεώσεις της τη Δευτέρα 16/7, με αντίπαλο την Τουρκία. Θα ακολουθήσει την Τετάρτη 18/7 η αναμέτρηση με την Ολλανδία και την Παρασκευή 20/7 το ντέρμπι με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Κροατία, που λογικά θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά (ο πρώτος περνάει απευθείας στην οκτάδα, ο δεύτερος και ο τρίτος δίνουν χιαστί αγώνα για τα προημιτελικά).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.

2018-07-11 14:07:08

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ