Μεγάλη ζήτηση τα διαρκείας στην ΑΕΚ – Και τώρα …μεταγραφές!

Άρχισε από σήμερα το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την περίοδο 2018-19 στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κάτω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ.
Αξίζει να αναφερθεί πως στο πρώτο τρίωρο είχαν ανανεωθεί κοντά στις 400 κάρτες, με τον κόσμο να περιμένει από νωρίς έξω από την αίθουσα και την πρώτη κάρτα να ανανεώνεται στις 10.03!
Σημειώνεται ότι μέχρι και το Σάββατο 7 Ιουλίου οι περσινοί κάτοχοι θα έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους, αλλά ταυτόχρονα θα διατίθενται εισιτήρια σε όλους τους ενδιαφερόμενους σε κάθε διαθέσιμη θέση, που δεν είχε πουληθεί πέρυσι.
Το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00-18:00, αλλά και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 14:00.
Από την Τετάρτη 11 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.
Η ώρα της μεταγραφικής ενίσχυσης στην ΑΕΚ
Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ έφερε «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ΑΕΚ. Η «Ένωση» θα λάβει 3,2 εκατομμύρια ευρώ (συν ακόμη 500.000 ευρώ από μπόνους ανάλογα με τις εμφανίσεις του Βόσνιου αμυντικού) και πλέον καλείται να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μέχρι στιγμής.
Ο Βράνιες αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος της ενδεκάδας του Μανόλο Χιμένεθ τόσο την πρωταθληματική σεζόν, με 34 εμφανίσεις και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, όσο και στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2016/17 (17 συμμετοχές, 1 γκολ) όταν και αποκτήθηκε από την Τομ Τομσκ. Και δεν είναι το μόνο βασικό στέλεχος που άφησε τις τελευταίες ημέρες τα Σπάτα.
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετακόμισε στον Ολυμπιακό, έχοντας τη φετινή σεζόν 47 εμφανίσεις με 16 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ τα αντίστοιχα συνολικά νούμερα στην «κιτρινόμαυρη» διετία του είναι 83-24-10.
Το θέμα του Σέρχιο Αραούχο παραμένει ανοιχτό, ωστόσο δύσκολα ο Αργεντινός φορ θα επιστρέψει για τρίτη θητεία στην ΑΕΚ. Φέτος μέτρησε 39 συμμετοχές με 14 γκολ και 5 ασίστ ενώ συνολικά, με τον εξάμηνο δανεισμό του στο β’ μισό της σεζόν 2016/17, το κοντέρ γράφει 60-23-11.
Οι περιπτώσεις των Γιάκομπ Γιόχανσον και Γιάννη Ανέστη, λίγο-πολύ μοιάζουν μεταξύ τους, καθώς αμφότεροι είχαν από νωρίς ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθενται να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με την ΑΕΚ ενώ μέσα το 2018 δεν έπαιξαν καθόλου – ο πρώτος λόγω τραυματισμού, ο δεύτερος λόγω επιλογής του Χιμένεθ. Ο Γιόχανσον πρόλαβε να κάνει 17 εμφανίσεις πετυχαίνοντας 1 γκολ ενώ συνολικά στα 3,5 χρόνια παρουσίας του στην «Ένωση» μέτρησε 127 συμμετοχές με 10 γκολ και 8 ασίστ. Ο Ανέστης έπαιξε φέτος σε 19 παιχνίδια – κρατώντας αλώβητη την εστία του σε 10 από αυτά – ενώ στην τετραετή θητεία του στα «κιτρινόμαυρα» αγωνίστηκε συνολικά 94 φορές (σε 51 ματς δεν δέχθηκε γκολ).
Σε αυτούς τους τέσσερις, ενδεχομένως προστεθεί και ο Παναγιώτης Κονέ, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από την Ουντινέζε – με την οποία έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο – και παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει εκ νέου τη φανέλα με το δικέφαλο αετό στο στήθος. Ο 30χρονος μέσος είχε τη φετινή σεζόν 20 εμφανίσεις με 1 γκολ και 1 ασίστ.
Από την άλλη, για την ώρα στα Σπάτα έχει έρθει μόνο ο Χρήστος Αλμπάνης από τον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ εξαγοράστηκαν πλήρως από τη Λας Πάλμας έναντι 1,8 εκ. ευρώ τα δικαιώματα του Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος πραγματοποίησε 42 εμφανίσεις με απολογισμό 10 τερμάτων και 7 ασίστ τη φετινή σεζόν.
Πλέον, Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος καλούνται να αναπληρώσουν τα κενά. Ένας κεντρικός αμυντικός, ένας (τουλάχιστον) εξτρέμ, ένας κεντρικός επιθετικός και, υπό προϋποθέσεις, ένας κεντρικός μέσος είναι οι βασικές προτεραιότητες της ΑΕΚ ώστε να μπει με αξιώσεις τόσο στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τους ομίλους του Champions League – ή έστω του Europa League – όσο και στη διατήρηση των σκήπτρων εντός συνόρων. Χρήματα υπάρχουν, απομένει να γίνει καλή διαχείριση και σωστές επιλογές.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.

2018-06-21 15:04:49

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ