Άνοιξαν ξανά σε Ρόδο, Κω και Κρήτη τα ξενοδοχεία Casa Cook και Cook’s Club

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκαν για την καλοκαιρινή περίοδο τα πρώτα τέσσερα ελληνικά ξενοδοχεία υπό τα brands Casa Cook και Cook’s Club της Fosun Tourism, που βρίσκονται σε Ρόδο, Κρήτη και Κω.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Fosun Τourism έχει θέσει ως στόχο να δημιουργήσει στην Ελλάδα μία από τις κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων αναψυχής και στην κατεύθυνση αυτή, είναι προγραμματισμένα για το 2022 νέα ανοίγματα ξενοδοχείων σε τουριστικούς προορισμούς σε όλη τη χώρα.

Ήδη ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στα νησιά των Δωδεκανήσων, το Casa Cook Rhodes στα Κολύμπια της Ρόδου, το Cook’s Club City Beach στην παραλία Έλλη στην καρδιά της πόλης της Ρόδου, το Cook’s Club Tigaki στην παραλία Τιγκάκι της Κω. Αντίστοιχα στην Κρήτη, ξεκίνησε το Cook’s Club Hersonissos στο κέντρο της Χερσονήσου στην Κρήτη.

Την επόμενη χρονιά αναμένεται να ανοίξουν Casa Cook σε Μύκονο και Σάμο, καθώς και ένα νέο Cook’s Club στην Ιαλυσό της Ρόδου.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Fosun Tourism, που «βλέπουν» σημαντική ανάκαμψη του τουρισμού την εφετινή χρονιά, η Ελλάδα αποτελεί στρατηγικό προορισμό καθώς ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ και την αισθητική των συγκεκριμένων brands.

Η Fosun Tourism αποτελεί εταιρεία του Ομίλου Fosun με έδρα τη Σαγκάη και 100 δισ. ευρώ κεφάλαια υπό διαχείριση, έχοντας στην ιδιοκτησία και τη γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων Club Med καθώς και τη νέα Thomas Cook, που ξεκίνησε τη επαναλειτουργία της ως online travel agency.