Έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή, διακοπή της υδροδότησης σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΕΥΑΘ.

Όπως αναφέρεται, ολοκληρώθηκαν νωρίτερα οι εργασίες «χάρη στον καλό συντονισμό και την αδιάλειπτη εργασία των συνεργείων της ΕΥΑΘ και των συνεργατών της, το δύσκολο έργο της σύνδεσης των αγωγών επιτεύχθηκε χωρίς να χρειαστεί να διακοπεί το νερό σε Πυλαία, Πανόραμα και Καλαμαριά».

Χωρίς νερό είναι από το πρωί αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Διακοπή υδροδότησης είναι σε εξέλιξη σε Παπαπέτρου Ιωάννη, Οικονομιδη Τακη, Σοφούλη Θεμιστοκλή και σε όλες τις παρακείμενες οδούς στην Καλαμαριά. Η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 12:00.

Επίσης, διακοπή νερού σημειώνεται σε Πανδώρας, Θαλειας και σε όλες τις παρακείμενες οδούς στον Εύοσμο. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 11:30.

Χωρίς νερό παραμένει η οδός Αντιγονιδων 4 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς στα Μετέωρα. Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί μέχρι τις 12:00.

Τέλος, από χθες είναι σε εξέλιξη διακοπή υδροδότησης σε Βενιζέλου Ελευθερίου 16 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς στην Άνω Πόλη. Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί μέχρι τις 10:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ