Έπρεπε να έχουμε καλύτερη εικόνα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ικανοποιημένος από το βαθμό που απέσπασε η ομάδα του στο Φάληρο αλλά όχι και από την απόδοσή της, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ανασταλτικά προβλήματα, αλλά κάναμε αβίαστα λάθη στην κατοχή της μπάλας. Έτσι δεν μπορέσαμε να κάνουμε ποιοτικές επιθέσεις», σχολίασε ο Σέρβος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

«Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το ότι δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Ήταν καλύτερος από εμάς. Αύξησε την πίεση. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως από τον τρόπο που παίξαμε. Γυρίσαμε πίσω γιατί μας ανάγκασε ο Ολυμπιακός. Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση να κάνουμε το κάτι παραπάνω», συνέχισε.

Και συμπλήρωσε: «Κρατάμε τον ένα βαθμό που είναι θετικό αποτέλεσμα για εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Μαζί με τις απουσίες που είχαμε όλη την εβδομάδα, αλλά και το γεγονός ότι δεν είχαμε πάρει κάτι εκτός έδρας, μπορούμε να πούμε πως είναι σημαντικός βαθμός. Όμως μπορούσαμε και έπρεπε να έχουμε καλύτερη εικόνα».

Όσο για το ντεμπούτο του Μπρινιόλι, σημείωσε ότι «δεν είναι εύκολο να παίζεις πρώτο παιχνίδι ένα ντέρμπι. Έδειξε μια σταθερότητα. Αρκετοί στάθηκαν όμως καλά και στο ύψος των περιστάσεων. Είναι το πρώτο μου ντέρμπι ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι».