Έτοιμη να επιστρέψει στους αγώνες η Οσάκα

Η τέσσερις φορές νικήτρια τουρνουά Grand Slam, Ναόμι Οσάκα, θα επιστρέψει σύντομα στο τένις, παρότι είχε ανακοινώσει νωρίτερα τον Σεπτέμβριο ότι θα κάνει ένα διάλειμμα για να επικεντρωθεί στην ψυχική υγεία της, μετά την ήττα στον 3ο γύρο του US Open από τη Λίλα Φερνάντες.

Η 23χρονη Γιαπωνέζα πρώην Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία αποχώρησε από το BNP Paribas Open του Indian Wells, δήλωσε στο «The Shop» του HBO, ότι της αρέσει ακόμη το άθλημα και ήδη ψάχνει τον τρόπο να επιστρέψει στο γήπεδο.

«Ξέρω ότι θα ξαναπαίξω, πιθανότατα σύντομα, επειδή μου έχει λείψει», είπε. «Όμως, δεν θα είχε σημασία για μένα αν νικούσα ή έχανα. Θα είχα τη χαρά να επιστρέψω στο γήπεδο».

Η Οσάκα, η οποία κατέχει αυτή τη στιγμή την έβδομη θέση στην παγκόσμια κατάταξη, είπε ότι οι σκληροί αγώνες της έδωσαν την αίσθηση ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα για να ανανεωθεί.

«Μου άρεσε πολύ ο ανταγωνισμός και ήμουν ανταγωνιστική. Αν έπαιζα σε έναν μακρύ αγώνα, όσο περισσότερο ήταν πιο διασκεδαστικό για εμένα», ανέφερε. «Τότε άρχισα να αισθάνομαι, πρόσφατα δηλαδή, περισσότερο αγχωμένη. Χρειαζόμουν ένα διάλειμμα να δω τι συμβαίνει μέσα μου».