Έτοιμος να ανακαλέσει τα λεγόμενά του ο Μπαρμπαρούσης (video)

Ποινική και πειθαρχική έρευνα παρήγγειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για τα υβριστιικά σχόλια αντιεισαγγελέα εφετών κατά του προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού , αλλά και κατά των εισαγγελικών αρχών για τη δίωξη Μπαρμπαρούση. Ο ίδιο ο πρώην Χρυσαυγίτης βουλευτής ανακαλεί τώρα το χουντικό παραλήρημα που έκανε από το βήμα της Βουλής.

Με ανακοίνωσή του μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης ανακαλεί το χουντικό του παραλήρημα στη Βουλή. Δηλώνει ότι σέβεται το Σύνταγμα, τη Δημοκρατία και τους θεσμούς και χαρακτηρίζει ατυχή τα όσα είπε περί στρατιωτικού πραξικοπήματος και εκτελέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Δηλώνει έτοιμος να ανακαλέσει τα λεγόμενά του και κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή αλλά και στη Βουλή.
Την ίδια ώρα, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, διέταξε ποινική και πειθαρχική έρευνα σε βάρος Αντιεισαγγελέα Εφετών για υβριστικά σχόλια σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και λειτουργών της δικαιοσύνης, μετά από σχετική παραγγελία του Υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή. Όπως διαπιστώθηκε, ο εν λόγω δικαστικός λειτουργός ανήρτησε φωτογραφίες του Προκόπη Παυλόπουλου και του Αλέξη Τσίπρα συνοδευόμενες από υβριστικά σχόλια σε σχέση με το Μακεδονικό, ενώ έκανε και απρεπή σχόλια κατά των εισαγγελικών αρχών για την ποινική δίωξη κατά του Κώστα Μπαρμπαρούση.
Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτηwww.ert.gr

2018-06-19 19:53:42

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ