Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη τα κανόνια νερού της ΕΛΑΣ
Οι αύρες, τα γνωστά κανόνια νερού που χρησιμοποιούνται εάν κριθεί απαραίτητο σε περιπτώσεις διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων έφτασαν στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα, για τις ανάγκες της 84ης ΔΕΘ και των πορειών που είναι προγραμματισμένες για αύριο Σάββατο. Οι αύρες βρίσκονται στον χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και θα τοποθετηθούν το Σάββατο στον χώρο μπροστά από το Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι και φέτος αυξημένα ενόψει την έναρξης λειτουργίας της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιεί, αύριο Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ αποφασίστηκε σε σειρά συσκέψεων που προηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα. Ο αριθμός των αστυνομικών που θα πάρουν μέρος στα μέτρα θα φτάσει περίπου τους 3.500.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, διμοιρίες των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ θα αναπτυχθούν σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και σε άλλα κομβικά σημεία της πόλης, απ’ όπου θα διέλθουν οι προγραμματισμένες διαδηλώσεις, ενώ από αέρος ελικόπτερο της ΕΛΑΣ θα εποπτεύει την κίνηση των πορειών.
Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ