Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» Γιώργος Αρώνης

0
32

Ο γνωστός τραπεζίτης Γιώργος Αρώνης και εδώ και ένα χρόνο πρόεδρος ΔΣ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιώργος Αρώνης ξεκίνησε την καριέρα του στην ABN Amro, ενώ το 1999, μετακινήθηκε στην Εθνική Τράπεζα και το 2002 ανέλαβε επικεφαλής λιανικής τραπεζικής.

Το 2004 εντάχθηκε στο δυναμικό της Alpha Bank και ήταν αυτός που ανέλαβε την ενίσχυση της παρουσίας της τράπεζας στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα της τραπεζικής λιανικής.

Εξελίχθηκε γρήγορα και το 2008 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής ενώ το 2017, στο πλαίσιο της σημαντικής διοικητικής αναδόμησης της Alpha Bank ορίστηκε αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος.

Το 2018 είχε θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ωστόσο τον Νοέμβριο λίγο πριν την εκλογή του νέου επικεφαλής της τράπεζας απέσυρε την υποψηφιότητα και υπηρέτησε ως σύμβουλος της νέας διοίκησης.

Στο τέλος του 2019 ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από την τράπεζα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.