Αγόρι ζούσε σε κλουβί μαζί με βόα, κατσαρίδες και περιττώματα – ΚΟΣΜΟΣ

Μπροστά σε ένα φρικτό σκηνικό ήρθε η Αστυνομία σε έρευνα που έκανε σε λυόμενο σπίτι στο Τενεσί των ΗΠΑ. Μέσα σε ένα κλουβί ζούσε ένα αγόρι ενός μόλις έτους, παρέα με έναν βόα 3 μέτρων, με την οικογένειά του να υποστηρίζει ότι εκεί ήταν το ασφαλέστερο μέρος για να ζήσει!

Το σπίτι που ζούσαν ο 46χρονος T.J. Brown, η 42χρονη σύντροφός του Heather Scarbrough και 0 82χρονος πατέρας του Charles Brown έμοιαζε βγαλμένο από σκηνικό ταινίας τρόμου. Μέσα σε αυτό υπήρχαν πολλές εστίες με ούρα και περιττώματα, ενώ δεκάδες κατσαρίδες έκοβαν βόλτες στο κλουβί που κοιμόταν ο ανήλικος.

Στο οικόπεδο που ήταν το σπίτι υπήρχαν, μεταξύ άλλων, 86 κοτόπουλα, 56 σκύλοι, 10 κουνέλια, 4 παπαγάλοι, 3 γάτες, 8 φίδια, ένας φασιανός και 531 ποντίκια. Συνολικά απομακρύνθηκαν από τον χώρο 600 ζώα! Η Αστυνομία βρήκε επίσης 17 ημιαυτόματα όπλα και 100 χασισόδεντρα.

«Η εμπειρία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορούσε να μας βοηθήσει. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι πιο σοκαριστικό σε όλη μας την καριέρα. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», ανέφερε ο σερίφης της επαρχίας, Monte Belew.

Δείτε φωτογραφίες στην Daily Mail.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ