ΑΔΕΔΥ: Στήριξη της κινητοποίησης των Εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών

Την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018, στις 6μμ στα Προπύλαια, καλούν οι ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ και η ΑΔΕΔΥ έδωσε στήριξη στις ομοσπονδίες – μέλη της.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι «αφού έλαβε υπόψη της τις σχετικές αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, στηρίζει το συλλαλητήριο που διοργανώνουν την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018, ώρα 18.00 στα Προπύλαια, ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις που εισάγει το νομοσχέδιο για τις «δομές» που ψηφίζεται αυτές τις μέρες από τη Βουλή.
Απαιτεί, μαζί με τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες, την απόσυρση του Νομοσχεδίου.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, τα μέλη των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και των Σωματείων να δώσουν το «παρών» στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018, ώρα 18:00, στα Προπύλαια».
Eπίσης το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, πως «στα πλαίσια της αντίθεσης του κλάδου στις αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις του υπό ψήφιση νομοσχεδίου, που κατατέθηκε στη βουλή με τη μορφή του κατ’ επείγοντος, “Αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις”, καλεί τους συναδέλφους σε Συλλαλητήριο την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 και ώρα 6:00 στα Προπύλαια».
Σχετική είδηση: ΟΛΜΕ: Κινητοποίηση την Πέμπτη 7/6 για το ν/σχ για τις δομέςwww.ert.gr

2018-06-06 17:59:09

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ