Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου στη Μεταμόρφωση (video)

Τραγωδία το πρωί στη Μεταμόρφωση. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του όταν Ι.Χ αυτοκίνητο έπεσε, με ταχύτητα, σε στάση λεωφορείου, στη λεωφόρο Παπανδρέου. Τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν μεταξύ των οποίων ο οδηγός, ενώ ελαφρά τραυματισμένη είναι η 10χρονη κόρη του. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με πηγές της Τροχαίας Αττικής, ως αυτή την ώρα δεν έχει διαπιστωθεί να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο. «Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», αναφέρουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες πηγές.
Όσον αφορά τον 40χρονο οδηγό του αυτοκινήτου είναι ελαφρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ, δεν πρόκειται να νοσηλευθεί οπότε και αναμένεται να προσαχθεί στον εισαγγελέα στα πλαίσια του αυτοφώρου. Ο 80χρονος άνδρας πήρε εξιτήριο, ενώ το 10χρονο κορίτσι βρίσκεται ακόμη στο «Αγλαΐα Κυριακο» και υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να αποφασιστεί αν θα νοσηλευτεί ή όχι. Δίπλα της βρίσκεται η μητέρα της, η οποία είναι σοκαρισμένη από όσα συνέβησαν σήμερα το πρωί.
Πηγή: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετική είδηση: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου-Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες (video)www.ert.gr

2018-05-24 12:01:18

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ