Ακάθεκτος ο Άγιαξ, ισοπαλία στο Κίεβο

Ο Άγιαξ φαντάζει ασταμάτητος στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου, εντός κι εκτός Ολλανδίας…

Η εντυπωσιακή ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ συνεχίζει την ιλιγγιώδη πορεία της σε Eredivisie και Champions League, φτάνοντας τις οκτώ νίκες στα εννέα επίσημα παιχνίδια της και στις δύο διοργανώσεις.

Αυτή τη φορά στο ρόλο του… θύματος ήταν η Μπεσίκτας, την οποία ο «Αίαντας» νίκησε πολύ εύκολα με 2-0 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League για το 2Χ2.

Οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει μάλιστα να αισθάνονται πολύ τυχεροί που έφυγαν από το Άμστερνταμ με ένα αξιοπρεπές σκορ, καθώς ο Άγιαξ είχε 19 τελικές, μερικές εκ των οποίων απέναντι σε σχεδόν άδειο τέρμα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Και τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με το σκορ να ανοίγει ο Μπέργκχαους στο 17ο λεπτό και να το κλείνει ο Αλέ στο 43ο.

Στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου η Σαχτάρ Ντόνετσκ και η Ίντερ έμειναν στο 0-0, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να χάνουν πολύ μεγάλες  ευκαιρίες στο τέλος για να φύγουν νικητές, με τον Πιάτοφ να κρατάει το «μηδέν» στην εστία του με εντυπωσιακές αποκρούσεις.