Αλλαγή του διαιτητή VAR στο ντέρμπι

0
64

Αλλαγή στον διαιτητή VAR στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, μετά την αδυναμία του Μπρούνο Εστέβες να φτάσει στην Ελλάδα λόγω των ταξιδιωτικών κανόνων, με αποτέλεσμα να οριστεί στη θέση του ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου.

Η Κ.Ε.Δ. προέβη στην αναπλήρωση του Πορτογάλου Video Assistant Referee εξαιτίας αιφνίδιου προσκόμματος στην εκπλήρωση του ταξιδιωτικού του προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η άφιξή του στη χώρα μας.

Ο Εστέβες επρόκειτο να μεταβεί από την Πορτογαλία στη χώρα μας, ενώ οι συμπατριώτες του, που έχουν οριστεί ως διαιτητική ομάδα του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα ερχόμενοι από το Σεράγεβο, όπου είχαν οριστεί στον αγώνα του UEFA Nations League Βοσνία-Ιταλία.

Η Κ.Ε.Δ. βρισκόταν σε αναμονή πιθανής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπισε ο Ίβηραςδιαιτητής, λόγω των απαράβατων ταξιδιωτικών κανόνων που τηρούνται από τις εθνικές αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης της COVID-19, και εξάντλησε κάθε χρονικό περιθώριο πριν αποφασιστεί η αντικατάστασή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ