Ανακοίνωσε το «τέλος» της καριέρας του ο Πανταλέων

Τέλος στην καριέρα του αποφάσισε να βάλει ο Σωτήρης Πανταλέων.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού λίγο πριν κλείσει τα 41 του χρόνια (21/06) ανακοίνωσε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην κάμερα της δημόσιρας τηλεόρασης την απόφασή του να βάλει «τέλος» στην σπουδαία καριέρα του.

«Πάντα ένα ματς με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό όποια κι είναι η βαθμολογική σημασία ενός τέτοιου αγώνα. Πάντα οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη νίκη γιατί βλέπει όλη η Ελλάδα αυτά τα παιχνίδια. Είχα ένα έξτρα κίνητρο για εμένα γιατί ήταν το τελευταίο ντέρμπι της καριέρας μου», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο διεθνής κεντρικός μπλοκέρ.

«Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο και πολύ τυχερό. Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ μικρό παιδάκι έχοντας όνειρα και φεύγω από το γήπεδο Ολυμπιονίκης, με πολλούς τίτλους και οικογενειάρχης. Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Στον τελευταίο μου κύκλο στην ομάδα φέραμε ξανά στον Παναθηναϊκό τίτλους κι αυτό είναι κάτι που μου δίνει χαρά», πρόσθεσε ο Πανταλέων.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν αυτό που αισθάνομαι είναι δικαίωση αλλά είναι αυτό που είχα έβγαινε από μέσα μου και ό,τι έκανα πάντα το έκανα με κίνητρο την αγάπη που έχω για την ομάδα. Πήρα απίστευτη αγάπη όλα αυτά τα χρόνια και είμαι ευτυχισμένος για αυτές. Όλα αυτά τα χρόνια είχα τρεις οικογένειες, αυτή που γεννήθηκα, αυτή που δημιούργησα κι αυτή του Παναθηναϊκού».