Ανακοινώθηκε η διάθεση του LG Velvet σε περισσότερες χώρες

Η LG Electronics ανακοίνωσε την επέκταση της διάθεσης του νέου LG Velvet σε ακόμη περισσότερες χώρες, με την έκδοση LTE για 4G αγορές.

Χάρη στον σχεδιασμό 3D Arc Design, το νέο LG Velvet χαρακτηρίζεται από λείες επιφάνειες, συμμετρικές καμπύλες και λιγότερες  γωνίες. Η γλώσσα σχεδιασμού που είναι εμπνευσμένη από τη φύση δίνει άψογη αισθητική και άνεση στο κράτημα. Τα λαμπερά χρώματα και τα εκλεπτυσμένα στοιχεία, όπως η κάμερα “Raindrop” που δίνει την αίσθηση μίας σταγόνας βροχής, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Velvet.

Η συσκευή είναι εξαιρετικά λεπτή, μόλις 7,9 χιλιοστά, κάτι που έχει επιτευχθεί χάρη στην οθόνη PV OLED Cinematic FullVision των 6,8 ιντσών. Συμβατές με τη βελτιωμένη οθόνη LG Dual, τόσο οι οθόνες Velvet όσο και οι οθόνες Dual Screen λειτουργούν και με γραφίδες ενισχύοντας την παραγωγικότητα των χρηστών.

Επιπλέον, το Velvet προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία προβολής παιχνιδιών, χάρη στην εύχρηστη οθόνη PV OLED Cinematic FullVision 6,8 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 20,5:9, ενώ ο αλγόριθμος Grip Suppression προσδιορίζει αν ο χρήστης έχει αγγίξει εσκεμμένα ή κατά λάθος την οθόνη. Ακόμη, προσφέρει ρεαλιστικό και λεπτομερή ήχο μέσω των, βελτιωμένων από την LG 3D Sound Engine, στερεοφωνικών ηχείων του που μπορεί κανείς να απολαμβάνει και με ενσύρματα ακουστικά.

Το LG Velvet διαθέτει μια σειρά προηγμένων λύσεων απεικόνισης που ονομάζεται LG Creator’s Kit, το οποίο αξιοποιεί στο έπακρο την κύρια κάμερα 48 Megapixel του τηλεφώνου, τους άλλους φακούς υψηλής ποιότητας καθώς και το λογισμικό της κάμερας. Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι και το ASMR Recording που με 2 ενσωματωμένα μικρόφωνα, μπορεί να «αιχμαλωτίσει» ακόμα και τον πιο χαμηλό ήχο. Ταυτόχρονα η Steady CAM δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβούν εξαιρετικά καθαρά και ομαλά βίντεο ενώ βρίσκονται εν κινήσει.

Το LG VELVET θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα εμπνευσμένα από τη φύση χρώματα -Illusion Sunset, Aurora Green, Aurora White και Aurora Grey– με περισσότερα χρώματα όπως το Aurora Silver, New Black και άλλα να είναι διαθέσιμα σύντομα. Το Illusion Sunset ξεχωρίζει διότι είναι το πρώτο smartphone που χρησιμοποιεί ένα προσαρμοσμένο οπτικό μοτίβο που επαναλαμβάνεται σε διαστήματα μικρότερα του ενός micron, δηλαδή του ενός εκατοστού του πάχους μιας ανθρώπινης τρίχας. Αυτό το μοτίβο έχει σχεδιαστεί βάσει μιας ειδικής νανοτεχνολογίας, με αποτέλεσμα να αντανακλά το φως δημιουργώντας ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ