Αντιρρήσεις από το Ποτάμι για την πρωτοβουλία της Φ. Γεννηματά για πρόωρες εκλογές

Κοινή συνεδρίαση είχαν το μεσημέρι η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η ομάδα Πολιτικού Σχεδιασμού του Ποταμιού, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η πρόταση της Φώφης Γεννηματά για πρόωρες εκλογές.

Το Ποτάμι επιβεβαίωσε τις αντιρρήσεις του λόγω των συνεπειών που θα είχαν οι εκλογές στην οικονομική και ευρωπαϊκή πορεία της χώρας σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Συμφωνήθηκε να μην σηκωθούν οι τόνοι αλλά να επιμείνει το Ποτάμι στην ανάγκη οι κορυφαίες κινήσεις του Κινήματος Αλλαγής να συζητούνται εκτενώς ανάμεσα στα κόμματα και τις κινήσεις.
Ακόμη, έγινε ενημέρωση από τον ευρωβουλευτή Γιώργο Γραμματικάκη για την τρέχουσα διαπραγμάτευση που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο για το ύψος του κοινοτικού προϋπολογισμού και την κατανομή των κοινοτικών πόρων για την επόμενη επταετία .
Τέλος, συζητήθηκε επί της αρχής το σενάριο κατάτμησης των μεγάλων περιφερειών και της Β’ Αθήνας και το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ που είναι στη διαβούλευση. Στα θέματα αυτά η συζήτηση θα επαναληφθεί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, eurokinissi.grwww.ert.gr

2018-05-08 17:28:54

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ