Αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα στον Κορυδαλλό

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, την Παρασκευή 20 Απρίλη στις 9:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη Δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.
Τη συγκέντρωση καλούν η οικογένεια Φύσσα, αντιφασιστικές κινήσεις, πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις και μαζικοί φορείς.
Σε ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: «Εξήντα οκτώ στελέχη της Χρυσής Αυγής, βουλευτές, πυρηνάρχες, επικεφαλής ταγμάτων εφόδου, από τον φύρερ Μιχαλολιάκο μέχρι τον Ρουπακιά, δολοφόνο του Παύλου Φύσσα διώκονται για τις δολοφονικές επιθέσεις που σχεδίασαν και εκτέλεσαν πειθαρχημένα χρησιμοποιώντας τα Γραφεία-ορμητήρια τους. Η απαράδεκτη καθυστέρηση στην έναρξη της δίκης σήμανε ότι οι δολοφόνοι κυκλοφορούν σήμερα ελεύθεροι ενώ η δίκη έχει ακόμη χρόνο μπροστά της για να ολοκληρωθεί.
Στην ίδια τη δίκη, η σθεναρή στάση των μαρτύρων, της Μάγδας Φύσσα, των συνδικαλιστών, των μεταναστών, των αγωνιστών της αριστεράς και  βέβαια της πολιτικής αγωγής έχει καταγράψει πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι οι κατηγορίες κατά των νεοναζί όχι μόνο αποδεικνύονται με ατράνταχτα στοιχεία αλλά υπάρχουν περισσότερα εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Οι μαρτυρίες και η ανάγνωση των εγγράφων, η προβολή των βίντεο, η απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών τους πριν και μετά τις επιθέσεις δείχνουν ότι δρούσαν με πειθαρχία στρατού, με τον αρχηγό να δίνει εντολές και τα στελέχη να εκτελούν, με τα γραφεία τους να είναι ορμητήρια, με τις επιθέσεις τους να εκτελούνται αιφνιδιαστικά με την χρήση  φονικών μέσων, όπλων, μαχαιριών, σιδερογροθιών, ροπάλων».

www.ert.gr

2018-04-20 07:01:19

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ