Αποκλεισμός για Ραντουκάνου στο Indian Wells

Φρέσκια από το θρίαμβο στο US Open, ωστόσο η Έμα Ραντουκάνου αποκλείστηκε στον πρώτο αγώνα της στο WTA 1000 στο Indian Wells.

Το σερί των δέκα νικών της 18χρονης Βρετανής, Νο 22 στην παγκόσμια κατάταξη, διακόπηκε σε μόλις δύο σετ (6-2, 6-4) από τη Λευκορωσίδα Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς, Νο 100 στον κόσμο.

«Το να παίζεις τη νύχτα είναι πάντα διαφορετικό», είπε ηΡαντουκάνου μετά το παιχνίδι. «Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με νυχτερινά παιχνίδια. Έχω παίξει μόνο ένα πριν από αυτό».

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Είμαι ακόμα αρχάρια στο tour. Νομίζω ότι η εμπειρία προέρχεται από το παιχνίδι κάθε εβδομάδα. Είμαι ευχαριστημένη με αυτό που συνέβη, μπορώ να μάθω για το μέλλον».

Η νεαρή Βρετανή αρνήθηκε πως η ήττα θα μπορούσε να έχει να κάνει με την πίεση, μετά το θρίαμβό της στη Νέα Υόρκη. 

«Δεν είχα πολύ πίεση γιατί ξέρω ότι είμαι άπειρη. Η Αλιακσάντρα έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι, έχει περισσότερη εμπειρία από εμένα και έπαιξε καλύτερα. Της άξιζε η νίκη», παραδέχθηκε.

Και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι θα μου πάρει λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ πραγματικά σε αυτό που συμβαίνει. Θέλω να πω, είμαι 18 ετών. Πρέπει να δώσω κάποια ανάπαυλα στον εαυτό μου».