Ασύρματα ακουστικά από την LG με δυνατότητα αυτοκαθαρισμού και ποιότητα Meridian

Η LG Electronics ανακοίνωσε δύο νέα μοντέλα ασύρματων ακουστικών LG Tone Free, το HBS-FN6 και το HBS-FN4, τα οποία χαρίζουν μια ρεαλιστική εμπειρία ήχου, χάρη στην τεχνολογία της Meridian Audio. 

 

To LG HBS-FN6, διαθέτει την πρωτοποριακή θήκη UVnano, η οποία εξουδετερώνει βακτήρια από τα ακουστικά, όσο αυτά φορτίζουν. Επιπλέον, ο νέος σχεδιασμός τους, προσφέρει ακόμα πιο άνετη εφαρμογή και είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα: ματ Stylish Black και γυαλιστερό Modern White.

 

Πιο αναλυτικά, τα νέα ακουστικά διαθέτουν HSP (Ηeadphone Spatial Processing), μια τεχνολογία Ψηφιακής Επεξεργασίας Σήματος (Digital Signal Proccessing -DSP), που τελειοποιεί για πάνω από 25 χρόνια η Meridian, μακροχρόνιος συνεργάτης της LG. To DSP, όχι μόνο αναπαράγει ρεαλιστικό ήχο που προσομοιώνει την εμπειρία ακρόασης με αυτή των πραγματικών μεγάφωνων, αλλά επιπλέον αποδίδει τις φωνητικές ερμηνείες με εκπληκτική καθαρότητα, παρέχοντας στον ακροατή εξαιρετικό ηχητικό αποτέλεσμα.

 

Τα δύο νέα μοντέλα Tone Free της LG διαθέτουν εξατομικευμένες ρυθμίσεις ήχου ΕQ από την Meridian, προσφέροντας 4 διαφορετικές λειτουργίες για εμπειρία ήχου προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις κάθε χρήστη. H λειτουργία Natural, παρέχει ισορροπημένο φυσικό ήχο, η Immersive δίνει την αίσθηση στον ακροατή ότι βυθίζεται μέσα στον ήχο, η Bass Boost ενισχύει την ένταση ενώ η Treble Boost αναδεικνύει ακόμα πιο καθαρά τις φωνητικές ερμηνείες. Επιπλέον, η απομόνωση ήχου που παρέχουν χάρη στην άριστη εφαρμογή τους, αποκλείει το μεγαλύτερο μέρος των ενοχλητικών εξωτερικών ήχων ενώ το Ambient Sound Mode επιτρέπει στον χρήστη να ακούει τι γίνεται γύρω του με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Ακόμη, το μοντέλο HBS-FN6 περιλαμβάνει την θήκη φόρτισης της LG UVnano που προσφέρει προστατευμένη αποθήκευση, χωρίς προβλήματα φόρτισης και βελτιωμένη υγιεινή. Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι τα ακουστικά μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερα βακτήρια από έναν πάγκο κοπής κουζίνας, οδηγώντας σε πιθανές λοιμώξεις του αυτιού. Χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο υπεριώδες φως, η λεπτή θήκη της LG εξαλείφει το 99,9% των βακτηρίων E. coli και S. aureus από το υποαλλεργικό τζελ σιλικόνης και το εσωτερικό πλέγμα των ακουστικών. Η συμπαγής θήκη φόρτισης παρέχει έως και μία ώρα χρόνου ακρόασης μετά από φόρτιση πέντε λεπτών. Όταν είναι πλήρως φορτισμένα, και τα δύο μοντέλα παρέχουν έξι ώρες χρήσης, ενώ με τη θήκη UVnano ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει τρεις πλήρεις φορτίσεις και η εμπειρία ακρόασης να διαρκέσει συνολικά για 18 ώρες. 

 

Tα νέα LG Tone Free, είναι πιο εύχρηστα και ανθεκτικά (και δύο μοντέλα έχουν αξιολογηθεί ως IPX4) που παρέχοντας προστασία από το νερό, τη βροχή και τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Το HBS-FN6 και το HBS-FN4 έχουν επίσης λειτουργία Φωνητικής Εντολής (Voice Command) για εύκολη πρόσβαση στο Google Assistant και τη Siri μέσω του συνδεδεμένου smartphone. Οι έξυπνες εντολές αφής, που είναι ενσωματωμένες σε κάθε ακουστικό, επιτρέπουν στον ακροατή να παίζει, να διακόπτει, να παραλείπει και να ελέγχει το επίπεδο έντασης χωρίς να χρησιμοποιεί το κινητό του. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ