Αυξάνονται τα κρούσματα στην Φουενλαμπράδα

Είκοσι οκτώ είναι πλέον, τα κρούσματα κορωνοϊού στην Φουενλαμπράδα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει η «El Pais», τις τελευταίες ώρες ανιχνεύθηκαν άλλα 12 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον ιό σε 28.

Τη σχετική ανακοίνωσε έκανε ο σύλλογος της Μαδρίτης, αφότου έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν.

Τέσσερα από τα νέα κρούσματα βρίσκονται στη Μαδρίτη, τα άλλα 8 περιορίστηκαν στα δωμάτιά τους στην Κορούνια, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της ομάδας.

Σύμφωνα με τον σύλλογο, ένας από τους ποδοσφαιριστές έχει ήδη νοσηλευτεί για μια μέρα σε νοσοκομείο της πόλης της Γαλικίας, με την κατάστασή του να είναι «σταθερή και χωρίς σοβαρά συμπτώματα».

Το πρώτο θετικό κρούσμα εντοπίστηκε πριν από λίγες ημέρες, ενώ οι υγειονομικές αρχές της Μαδρίτης και της Γαλικίας προβαίνπουν σε ιχνηλάτηση με τους στενότερους συγγενείς και φίλους των παικτών και άλλων εργαζομένων του συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ