Βάις: Ήρθαμε να πολεμήσουμε

0
15

Με αποφασιστικότητα για ένα καλό αποτέλεσμα θα παραταχθεί η Σλόβαν Μπρατισλάβας κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη (19/8, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως δήλωσαν και οι… δύο Βλάντιμιρ Βάις στη συνέντευξη Τύπου.

Ο πατέρας και προπονητής της Σλόβαν, καθώς και ο γιος, ο οποίος είχε φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά. «Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, να μη φοβόμαστε, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να νικήσουμε. Πρέπει να “πολεμήσουμε”, φυσικά δεν ήρθαμε εδώ για να χάσουμε,» τόνισε ο τεχνικός της Σλόβαν, ενώ ο γιος του θυμήθηκε για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό: «Πέρασα πάρα πολύ καλά, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τότε που έπαιξα στον Ολυμπιακό, εδώ άλλωστε γεννήθηκε και η κόρη μου, η Βικτόρια».

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις επισήμανε:

Για τους παίκτες του που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού είπε: «Σε γενικές γραμμές είναι καλή η κατάστασή τους πλέον. ) ο τερματοφύλακας Σούλα έχει πάθει κράμπα από μια σύγκρουση με συμπαίκτη, αλλά πιστεύω ότι θα επιστρέψει σύντομα». 

Για την άμυνα αριστερά και την απουσία του Ντε Μάρκο τόνισε: «Πιστεύω με αισιοδοξία ότι θα αναπληρώσουμε τα κενά». 

Για τον Ολυμπιακό και την ποιότητα των παικτών του, εξήγησε: «Δεν φοβόμαστε, είναι όντως από τις μεγαλύτερες ομάδες, αλλά πιστεύω ότι αν έχουμε στόχο να κερδίσουμε μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα». 

Για την ομιλία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους παίκτες στην πρόσφατη επίσκεψη στου Ρέντη, μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, ο Βλάντιμιρ Βάις απάντησε: «Ο κ. Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός διαχειρίζονται μεγάλα ποσά, διαφορετικά εν συγκρίσει με εμάς, αλλά ο καθένας κάνει το καλύτερο για την ομάδα του».

Για τα εργαλεία αντιμετώπισης του αγώνα είπε: «Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, να μη φοβόμαστε, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να νικήσουμε. Πρέπει να “πολεμήσουμε”, φυσικά δεν ήρθαμε εδώ για να χάσουμε».

Ο επιθετικός της Σλόβαν, Βλάντο Βάις, υπογράμμισε στις δηλώσεις του:

Για τις αναμνήσεις του από τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Πέρασα πάρα πολύ καλά, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τότε που έπαιξα στον Ολυμπιακό, εδώ άλλωστε γεννήθηκε και η κόρη μου, η Βικτόρια».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η Σλόβαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Πρέπει να βρούμε τα μυστικά για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και σίγουρο είναι ότι πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι».

Για το αυριανό παιχνίδι και τι περιμένει, εξήγησε: «Κάθε αγώνας διαφορετικός, έχει πολλούς παίκτες διεθνούς βεληνεκούς ο Ολυμπιακός, αλλά αν παίξουμε συγκεντρωμένα πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα».