Γερμανός εισαγγελέας ενημέρωσε τους γονείς ότι είναι νεκρή – ΚΟΣΜΟΣ


Επιστολή στους γονείς της Μαντλίν ΜακΚάν έστειλε γερμανός εισαγγελέας στην οποία λέει χαρακτηριστικά ότι το κορίτσι που εξαφανίστηκε στις οικογενειακές διακοπές σε θέρετρο της Πορτογαλίας το 2007, είναι νεκρό.

Οι Αρχές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την έρευνα για τον γερμανό παιδόφιλο και βασικό ύποπτο Christian Brueckner.

«Έχουμε απτές αποδείξεις ότι ο ύποπτος σκότωσε τη Μαντλίν. Αυτό σημαίνει ότι είναι νεκρή. Οι γονείς έχουν ενημερωθεί ότι είναι νεκρή αλλά δεν τους έχουμε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες» είπε ο επικεφαλής της υπόθεσης Hans Christian Wolters. Σύμφωνα με τον ίδιο οι γονείς Κέιτ και Τζέρι ΜακΚάν δεν έχουν ακόμα απαντήσει στην επιστολή. «Είναι πολύ δύσκολο για την οικογένεια όταν τους λέμε κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε ακόμα να πούμε γιατί είναι νεκρή. Είναι πιο σημαντικό να πετύχουμε σε αυτή την υπόθεση αντί να βάλουμε απλώς κάτω όλα τα χαρτιά μας και να τους πούμε γιατί θεωρούμε ότι είναι νεκρή. Αυτή είναι μια υπόθεση δολοφονίας, όχι απλά μια εξαφάνιση. Καταλαβαίνουμε τον πόνο των γονιών. Η αποκάλυψη πολλών λεπτομερειών θα θέσει σε κίνδυνο τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη».

Ο δικηγόρος Rogerio Alves, που εκπροσωπεί την οικογένεια στην Πορτογαλία, πιέζει τους γερμανούς ερευνητές να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία που έχουν, αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail. «Θέλω να ξέρω τι στοιχεία έχουν και θα πάρω απαντήσεις αυτή την εβδομάδα» είπε.

Οι Γερμανοί θα παραδώσουν τον φάκελο όταν θα έχουν κλείσει την υπόθεση και θα έχει βρεθεί ο ένοχος της δολοφονίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ.GR

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ