Γιάννης Αντετοκούνμπο :«Πρέπει να προετοιμαστούμε για μάχη στην Βοστώνη»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με double double, οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 97-86 επί των Σέλτικς, ισοφαρίζοντας σε 3-3 τη σειρά των αγώνων και τώρα το Μιλγουόκι θα διεκδικήσει στη, Βοστώνη, στο έβδομο και τελευταίο τους παιχνίδι, την πρόκριση στην επόμενη φάση των play offs. Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 31 πόντους (13/21 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 5/8 βολές), μάζεψε 14 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ κι έκανε 2 κλεψίματα, σε 41 λεπτά συμμετοχής.
O Giannis δήλωσε αποφασισμένος να πανηγυρίσει την πρόκριση μέσα στην έδρα των Σέλτικς και δήλωσε σχετικά: «Είχαμε πει σαν ομάδα πως θα κερδίσουμε ότι και να γίνει και πως δεν θα τελειώσει εδώ η σεζόν για μας. Παίξαμε πολύ δυνατά σε άμυνα και επίθεση. Ήταν θέμα θέλησης κυρίως. Είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρσι», τόνισε ο Αντετοκούνμπο και συνέχισε :
«Την περσινή σεζόν αποκλειστήκαμε στο έκτο ματς στο Μιλγουόκι από τους Ράπτορς, αλλά έχουμε βελτιωθεί από τότε. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας. Θα πάμε να παίξουμε κι εκεί δυνατά, στην έδρα των Σέλτικς. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στη Βοστώνη για να προκριθούμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για πόλεμο στη Βοστώνη, να αφήσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ.»
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕThe post Γιάννης Αντετοκούνμπο :«Πρέπει να προετοιμαστούμε για μάχη στην Βοστώνη» appeared first on sports.ert.gr.

2018-04-27 09:41:02

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ