Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Πρόσκληση εθελοντών για «Εργασία σε δράσεις ανά τον κόσμο»

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση ενημερωτική με θέμα «Εργασία σε δράσεις ανά τον κόσμο».
Διοργανωτές είναι οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και η συνάντηση θα γίνει στο γραφείο τους στην Αθήνα, Ξενίας 15 (κοντά στην πλατεία Μαβίλη).
Όπως αναφέρουν στην πρόσκλησή τους: «Έλα να ενημερωθείς για τον ρόλο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, τα είδη των αποστολών, τις ειδικότητες που αναζητάμε, τις βασικές προϋποθέσεις για κάθε υποψήφιο και πολλά ακόμα»
Οι αποστολές
Για τις αποστολές που οργανώνουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα επισημαίνουν πως: «Κάθε χρόνο περισσότερα από 3.000 άτομα, διεθνές προσωπικό, ενώνουν τις δυνάμεις τους, και σε συνεργασία με τους 29.000 συναδέλφους από το ντόπιο προσωπικό υποστηρίζουν τους πληθυσμούς που βρίσκονται σε κίνδυνο.
Οι ομάδες που εργάζονται στα προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières/MSF) παρέχουν ιατρική ανθρωπιστική βοήθεια σε άτομα που έχουν πληγεί από ένοπλες συρράξεις, που κινδυνεύουν από επιδημίες, που βρίσκονται αποκλεισμένα από την παροχή ιατρικής φροντίδας ή που έχουν πληγεί από κάποια φυσική καταστροφή.
Τα μέλη των ομάδων μας προσφέρουν την πρακτική τους εμπειρία σε περισσότερες από 60 χώρες. Συχνά καλούνται να ζήσουν και να εργαστούν σε δύσκολες συνθήκες. Το ασταθές περιβάλλον γίνεται η καθημερινότητα τους. Το έργο τους είναι σκληρό και απαιτητικό, αλλά η ανταμοιβή για την προσφορά τους είναι τεράστια.
Οι MSF αναζητούν επαγγελματίες υγείας, καθώς και επαγγελματίες από άλλους τομείς που καλύπτουν θέσεις τεχνικής υποστήριξης, συντονισμού, οικονομικής διαχείρισης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.
Ενημερωθείτε για τις ειδικότητες που αναζητάμε για να εργαστούν στις αποστολές μας, παντού στον κόσμο, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη».www.ert.gr

2018-07-02 09:19:51

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ