Για το νέο σύστημα διοδίων ενημέρωσε ο Χ. Σπίρτζης

Για το νέο σύστημα καταγραφής και τη μόνιμη απαλλαγή των δημοτών από τα διόδια μίλησε ο υπουργός υποδομών και μεταφορών, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στις Αχαρνές.
Στόχος, όπως ανέφερε ο Χρ. Σπίρτζης είναι να υπάρξει ένα δίκαιο, ενιαίο σύστημα για όλους τους αυτοκινητόδρομους. Την ίδια ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί οι δημότες της Κηφισιάς και του Διονύσου στη γέφυρα Βαρυμπόμπης, ενάντια στη λειτουργία σταθμών διοδίων στους ανισόπεδους κόμβους, στον Αγ. Στέφανο και τη Βαρυμπόμπη.
«Δέν θα μπούν νέα διόδια στην Βαρυμπόμπη και τον Άγιο Στέφανο, ούτε μετωπικά ούτε πλευρικά,» τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.
Μιλώντας σε εκδήλωση των κατοίκων των Αχαρνών στο δημαρχείο της πόλης ο κ Σπίρτζης τους κάλεσε να συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική καταγραφή των στοιχείων και των αυτοκινήτων τους ώστε να περνούν ελεύθερα όταν θα τεθεί σε λειτουργία το νέο σύστημα του ηλεκτρονικού διοδίου σε περίπου δύο χρονια που θα είναι πιο αναλογικό και πιο δίκαιο.
Ο υπουργός Υποδομών έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην έγκριση που δόθηκε την περασμένη εβδομάδα από την ΕΕ για τον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου τονίζοντας ότι κατέρρευσαν οι συκοφαντίες εναντίον του και εναντίον της κυβέρνησης. Ανακοίνωσε, επίσης, ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ανάλογη έγκριση για το υπόλοιπο τμήμα -το ενδιάμεσο- του Ε65 γιατί εκεί όπως είπε «παραλάβαμε μια έρημο μαζί με τον υπόλοιπο τραγέλαφο στα έργα των αυτοκινητοδρόμων παραχώρησης».
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-04-22 14:39:49

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ