Γιορτή για το ρέμα της Πικροδάφνης στις 10 Ιουνίου

Με «προεόρτια» δράση την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στις 10:30πμ, που θα περιλαμβάνει καθαρισμό της παραρεμάτιας περιοχής του ρέματος της Πικροδάφνης, χαρακτηρίζεται η δραστηριότητα που θα καταλήξει μία βδομάδα μετά στην εκδήλωση με τίτλο: «Μια γιορτή για το πoτάμι μας, την Πικροδάφνη».
Τη διοργάνωση έχουν η Κι.Π.Η.(Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης) & οι Πρόσκοποι Ηλιούπολης. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται η εκδήλωση και η είσοδος είναι ελεύθερη και θα γίνει στο πάρκο της οδού Τζαβέλλα, πριν τη συμβολή της με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Ηλιούπολη Αττικής, κοντά στο Μετρό της Ηλιούπολης.
«Γιορτάζουμε για να τιμήσουμε το ποτάμι μας», αναφέρουν οι διοργανωτές και συνεχίζουν επισημαίνοντας: «Μια γιορτή κάτω από τον ίσκιο των δέντρων, δίπλα στο ποτάμι μας με:
-έκθεση ζωγραφικής & ψηφιδωτού, μικρών και μεγάλων, με θέμα «Τι ποτάμι, το νερό, η ζωή μας»
-έκθεση φωτογραφίας
-χορούς πολιτιστικών συλλόγων
-έντεχνη, παραδοσιακή και λαϊκή μουσική από όμορφες φωνές και μαθητικές χορωδίες
-ομαδικά παιχνίδια, ζωγραφική και κολάζ για τα παιδιά
-κεράσματα για όλους (χυμούς, αναψυκτικά, τσιπουράκι, τσιμπολογήματα)
Γιορτάζουμε για να θυμίσουμε και να θυμηθούμε τα πολλαπλά οφέλη του αλλά και τους κινδύνους που διατρέχει! Γιατί γνωρίζουμε ότι το ποτάμι μας είναι ο δρόμος του νερού που άνοιξε η φύση. Γιατί όταν το προστατεύουμε, προστατεύουμε τη ζωή μας!».
www.ert.gr

2018-05-27 18:58:09

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ