Γιορτινό κλίμα ενόψει τελικού στο ΟΑΚΑ όπου εμφανίστηκαν οι πρωταθλητές της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ με το τρόπαιο – Στο γήπεδο και ο πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό

Μία μοναδική έκπληξη περίμενε τους παίκτες της ΑΕΚ κατά την προθέρμανσή τους πριν τον τελικό του Champions League με τη Μονακό, στο ΟΑΚΑ. Μπροστά στα μάτια του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εμφανίστηκαν στο παρκέ κρατώντας το κύπελλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας που απονεμήθηκε στην Ένωση στη Ριζούπολη το Σάββατο (5/5).
Οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα σταμάτησαν την προθέρμανση, σχημάτισαν διάδρομο (όπως είχε κάνει σε αυτούς η ποδοσφαιρική ομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας) και ένας ένας οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ πέρασαν, με τους φιλάθλους της ΑΕΚ να μην σταματούν να τραγουδούν: «Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές!»
Τρομερές στιγμές πριν από το τζάμπολ του μεγάλου τελικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μονακό, με την ομάδα μπάσκετ της Ένωσης να ετοιμάζει… pasillo!
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSIThe post Γιορτινό κλίμα ενόψει τελικού στο ΟΑΚΑ όπου εμφανίστηκαν οι πρωταθλητές της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ με το τρόπαιο – Στο γήπεδο και ο πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό appeared first on sports.ert.gr.

2018-05-06 19:01:43

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ