ΓΣΕΒΕΕ:Ναι στην αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά με συμπληρωματικά μέτρα (video)

Διέξοδο από το φάσμα της φτώχειας με γενναία φορολογικά κίνητρα στους συνεπείς επιχειρηματίες ζητούν οι επαγγελματοβιοτέχνες την ώρα που όλοι οι επίσημοι δείκτες της οικονομίας ζητούν αναστροφή του κλίματος στην αγορά.

Την βελτίωση των θετικών προβλέψεων των επιχειρήσεων, καταγράφει έρευνα οικονομικού κλίματος Ιουλίου 2018 που δημοσιοποίησε σήμερα η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας. Υπογραμμίζει ωστόσο ότι οι μικρομεσαίοι θεωρούν ως σημαντικότερο μέτρο για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας τη μείωση της φορολόγησης.
Επίσης υπογραμμίστηκε ότι η ΓΣΕΒΕΕ τάσσεται υπέρ της αύξησηςτου κατώτατου μισθού μέσα από μια διαδικασία που κυρίαρχο ρόλο θα έχουν οι κοινωνικοί εταίροι αλλά η αύξηση αυτή, όπως είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, «για να μην είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα και για να έχει όφελος η πραγματική οικονομία, πρέπει να συνοδεύεται από συγκεκριμένα μέτρα όπως η αύξηση αφορολόγητου για τους μισθωτούς, η μείωση του ΦΠΑ στα είδη διατροφής και στα επισιτιστικά επαγγέλματα και να λάβει μέτρα η κυβέρνηση για το μη μισθολογικό κόστος των επιχειρήσεων».
Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ:Άντζυ Μανουσέληwww.ert.gr

2018-09-06 16:05:21

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ