ΓΣΕΕ: Στηρίζει την απεργία των εργαζομένων στο Μετρό

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα 14 Μαΐου οι εργαζόμενοι στο Μετρό και η ΓΣΕΕ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι στέκεται στο πλευρό τους.
Η συνομοσπονδία αναφέρει ότι: «Οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ, δίνουν αγώνα για την εύρυθμη λειτουργία του συγκεκριμένου μέσου μεταφοράς που εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες πολίτες και το οποίο έχει σοβαρές ελλείψεις προσωπικού αλλά και ακινητοποιημένους συρμούς λόγω έλλειψης ανταλλακτικών και αναλώσιμων υλικών.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι 19 συρμοί του ΜΕΤΡΟ από το σύνολο των 60 είναι αυτή τη στιγμή ακινητοποιημένοι, με τον κίνδυνο τα δρομολόγια σε σύντομο διάστημα να μειωθούν ακόμη περισσότερο».
Επίσης η ΓΣΕΕ επισημαίνει πως: «Παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα είναι ήδη πολλά και αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα θα ενταθούν ακόμη περισσότερο, με σοβαρές επιπτώσεις για το επιβατικό κοινό, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, γεγονός που καταγγέλλει το Σωματείο των Εργαζομένων αρνείται το διάλογο επιχειρώντας να αποδώσει τις κινητοποιήσεις σε κομματικές κατευθύνσεις κάτι που είναι ψευδές και συκοφαντικό.
Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα του Σωματείου Εργαζομένων Μετρό Αθήνας, γιατί παρά τις προσπάθειες κάποιων να διαβάλλουν αυτό τον αγώνα, είναι αγώνας που αφορά μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας».
Σχετική είδηση: ΣΕΛΜΑ: 24ωρη απεργία στο Μετρό τη Δευτέρα 14 Μαΐουwww.ert.gr

2018-05-11 13:57:23

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ