Γυναίκα παγιδεύτηκε κάτω από αυτοκινούμενο όχημα

Μια πεζή στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένη και παγιδευμένη κάτω από ένα αυτοκίνητο χωρίς οδηγό το βράδυ της Δευτέρας. Ωστόσο, η εταιρεία που διαχειρίζεται το αυτόνομο αυτοκίνητο λέει ότι δεν φταίει.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σαν Φρανσίσκο, Justin Schorr, δήλωσε στο CNN νωρίς το πρωί της Τρίτης ότι το θύμα έχει πολλαπλά τραύματα που απειλούν τη ζωή της.

Το όχημα χωρίς οδηγό λειτουργούσε από την Cruise, μια εταιρεία αυτοκινούμενων αυτοκινήτων με έδρα το Σαν Φρανσίσκο και θυγατρική της General Motors (GM). Όμως η εταιρεία λέει ότι για τον τραυματισμό της πεζής ευθύνεται ένα άλλο όχημα.

Ο Schorr δήλωσε ότι εκπρόσωποι της εταιρείας ανταποκρίθηκαν στον τόπο του ατυχήματος «πολύ γρήγορα» και συνεργάζονται με τους ερευνητές.

«Δεν υπήρχε οδηγός και επιβάτης στο αυτοκίνητο για να μπορέσει να μας πει τι συνέβη», δήλωσε ο Schorr. Πρόσθεσε όμως ότι τα αυτοκίνητα της Cruise διαθέτουν τις δικές τους κάμερες και συλλέγουν διάφορα τηλεμετρικά δεδομένα που μπορεί να βοηθήσουν στη διερεύνηση του ατυχήματος.

Η πεζή, η οποία δεν έχει κατονομαστεί, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο για τραυματισμούς που εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής περιέγραψε ως «πολλαπλά τραύματα που απειλούν τη ζωή». Το αστυνομικό τμήμα του Σαν Φρανσίσκο ερευνά το ατύχημα, αλλά δεν έχει ακόμη σχολιάσει την αιτία.

Πηγή: CNN