Δήμος Θεσσαλονίκης: Ψευδές φυλλάδιο με μήνυμα δημάρχου κυκλοφορεί στο κέντρο

Ψεύτικο και κατασκευασμένο χαρακτηρίζει η διοίκηση Ζέρβα φυλλάδιο που διακινήθηκε τις ημέρες των εορτών στο κέντρο της πόλης.

«Τις ημέρες των γιορτών διακινήθηκε στο κέντρο της πόλης ένα φυλλάδιο που φαινομενικά μετέφερε μήνυμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα. Οι συγγραφείς του, κάνοντας χρήση του λογοτύπου των «Μαγεμένων Γιορτών» και του Δήμου Θεσσαλονίκης, επιχειρούν να παραπλανήσουν τον αναγνώστη και να παρουσιάσουν μια εικόνα εντελώς ψευδή» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Τονίζει πως στο φυλλάδιο οι συντάκτες του «κατασκευάζουν έναν «πολιτικό εχθρό», αποδίδουν ψευδεπίγραφα ακραίο πολιτικό λόγο και επιχειρούν με τρόπο κακόβουλο να χειραγωγήσουν τον αναγνώστη».

«Κάθε τέτοια προσπάθεια θα πέσει στο κενό καθώς είναι καταφανώς κατασκευασμένος πολιτικός λόγος που ψευδώς αποδίδεται στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Κατανοούμε την ενόχληση ορισμένων από την συστηματική προσπάθεια που γίνεται στην πόλη και την απήχηση που έχουν τα αποτελέσματα αυτής» σημειώνει η διοίκηση Ζέρβα.

«Σεβόμαστε τη δημοκρατία, τις αντίθετες απόψεις και εκτιμήσεις όμως η εντολή που έχουμε από τους Θεσσαλονικείς είναι να μετατρέψουμε την πόλη σε μία πόλη που αξίζει να ζεις, να εργάζεσαι, να σπουδάζεις και να επισκέπτεσαι. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ