Δήμος Πατρέων: Παιδική Κατασκήνωση για παιδιά λαϊκών οικογενειών

Την έναρξη λειτουργίας της Ημερήσιας Παιδικής Κατασκήνωσης, στα Ροΐτικα και τη λειτουργία της Ημερήσιας Παιδικής Κατασκήνωσης στην πλαζ του ΕΟΤ, ανακοίνωσε ο Δήμος Πατρέων, μέσω του Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου (ΚΟΔΗΠ).
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Ο Δήμος Πατρέων έχοντας σταθερή πυξίδα τα λαϊκά στρώματα και τις ανάγκες τους, εξαντλεί κάθε δυνατότητα για να πάρουν ανάσες οι λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους».
Ως προς τις δυνατότητες και τα κριτήρια συμμετοχής, ο Δήμος Πατρέων κάνει γνωστό ότι: «Η λειτουργία τους ξεκινά από τις 20 Ιούνη και ολοκληρώνεται στις 14 Αυγούστου 2018.
Οι κατασκηνώσεις αφορούν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2005 έως το 2010.
Η μεταφορά τους θα γίνεται δωρεάν με λεωφορεία, ενώ το ημερήσιο πρόγραμμά τους θα περιλαμβάνει πλήρη διατροφή και δραστηριότητες για δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, με την ανάπτυξη ατομικής και ομαδικής δραστηριότητας, υλοποίηση δράσεων έκφρασης, ψυχαγωγίας, κοινωνικών δεξιοτήτων, ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης σε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.
Οι αιτήσεις συμμετοχής, θα διατίθενται:
-από το Ισόγειο του κτιρίου του ΚΟΔΗΠ (Πρωτόκολλο),
-από την ιστοσελίδα του Ν. Π. Δ .Δ. Κοινωνικού Οργανισμού www.kodip.gr
-από το Ισόγειο της (πρώην) ΑΔΕΠ (Ελ. Βενιζέλου 38) και Σολωμού.
Οι αιτήσεις πρέπει να κατατίθενται μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στο Ισόγειο της (πρώην) ΑΔΕΠ (Ελ. Βενιζέλου 38) από 27/4/2018 έως 25/5/2018 από 8 π.μ. με 2 μ.μ.
(Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2610-390985 Γούναρη 76 στα Γραφεία του ΚΟΔΗΠ)».
Σχετικές ειδήσεις:
Πάτρα: Δημοτική παιδική κατασκήνωση για «μη προνομιούχους»
Δήμος Πατρέων: Ξεκίνησε η λειτουργία της ημερήσιας παιδικής κατασκήνωσης για 600 παιδιά
Δήμος Πατρέων: Ανάδειξη & ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου του αθλητισμού – Συνέντευξη του Τ. Πετρόπουλου στο ert.grwww.ert.gr

2018-04-27 15:44:43

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ