Δήμος Πετρούπολης: Σύσκεψη φορέων για τους πλειστηριασμούς

Ανοιχτή σύσκεψη για το θέμα των πλειστηριασμών, διοργανώνει την Κυριακή, 10 Ιουνίου στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 61), η δημοτική αρχή.
Στη σύσκεψη καλούνται σύλλογοι, φορείς αλλά και κάθε κάτοικος της πόλης.
Ο Δήμος Πετρούπολης, προαναγγέλλει τη λήψη πρωτοβουλιών και στο σχετικό κάλεσμα αναφέρει ότι: «Μετά τα μέτρα εξασφάλισης της υφαρπαγής της λαϊκής κατοικίας από τις τράπεζες με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, την ποινικοποίηση των λαϊκών κινητοποιήσεων, η κυβέρνηση προχωρά ακόμα περισσότερο με την απόφαση για κατασχέσεις ακινήτων για χρέη προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά Ταμεία.
Την ίδια στιγμή που νομίμως φοροδιαφεύγουν μεγαλοεπιχειρηματίες, η κυβέρνηση βάζει τη σφραγίδα της στο να κινδυνεύει ο λαός να χάσει το βιος του για οφειλές 500 και 1.000 ευρώ.
Απάντηση σε αυτή την κατάσταση δεν μπορεί να είναι παρά ο οργανωμένος αγώνας για την υπεράσπιση της περιουσίας και της ζωής των εργατικών – λαϊκών νοικοκυριών, των ανέργων, των φτωχών επαγγελματιών για την πλήρη προστασία της λαϊκής κατοικίας από τις τράπεζες και οφειλές στο Δημόσια και τους Δήμους με νόμο».www.ert.gr

2018-06-08 09:18:29

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ