Δανεικός στη Λαμία ο Νινούα

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Νίκα Νινού από τον ΠΑΟΚ στη Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει την απόκτησή του μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν (2021-22).

Ο Γεωργιανός μέσος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2021 και το περασμένο καλοκαίρι είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Ανόρθωση. Όμως, ο συμπατριώτης του προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια δεν του έδινε αρκετό χρόνο συμμετοχής και ως εκ τούτου, η ομάδα της Κύπρου ζήτησε τη διακοπή του δανεισμού του.

Ο Νινούα επέστρεψε προσωρινά μόνο στη Θεσσαλονίκη, αφού η Λαμία κατέθεσε άμεσα πρόταση δανεισμού, η οποία και έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Nika Ninua, που αποκτήθηκε με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν 2021-2022.

Ο 22χρονος Γεωργιανός μέσος που ανήκει στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2020, έχοντας συνολικά 12 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως δανεικός στην κυπριακή Ανόρθωση. Έχει υπάρξει και διεθνής με όλες τς μικρές Εθνικές της Γεωργίας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»