Δεκαεπτά Ολυμπιονίκες-πρωταθλητές υγρού στίβου στηρίζουν το νέο αθλητικό νόμο

Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές του υγρού στίβου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις που θέλει να φέρει η Κυβέρνηση με το νέο αθλητικό νόμο.

Πρόκειται συνολικά για 17 αθλητές, οι οποίοι εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η αθλητική οικογένεια του υγρού στίβου, αποτελούμενη από Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές που έχουν δοξάσει τα ελληνικά χρώματα σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη διαχρονικά, στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στήριξης του νέου αθλητικού νόμου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Επισημαίνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση παίρνει όλο το αθλητικό οικοσύστημα της χώρας μας παρά πολύ σοβαρά και με γνώμονα τη διαφάνεια και το ξεσκαρτάρισμα, θέλει να οδηγήσει τον ελληνικό αθλητισμό στη πρόοδο και στη νέα εποχή.

Σε μια τέτοια προσπάθεια όλοι εμείς θα σταθούμε αρωγοί σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα.Χαιρετιζουμε αυτή την προσπάθεια με ανακούφιση και αισιοδοξία για το αύριο του ελληνικού αθλητισμού αφουγκραζόμενοι τις τάσεις της παγκόσμιας αθλητικής κοινότητας».

Ακολουθούν τα ονόματα των αθλητών/τριών: Αφρουδάκης Γιώργος, Αφρουδάκης Χρήστος, Βενετόπουλος Νίκος, Βλοντάκης Αντώνης, Βολτυράκης Μάκης, Γιαννόπουλος Κυριάκος, Γιαννουρής Γιάννης, Γεωργαράς Μάκης, Δεληγιάννης Νίκος, Καραγιάννη Ευτυχία, Καραπατάκη  Αγγελική, Κουρέτας Μιχάλης, Λούδης Κώστας, Οικονομοπούλου Κατερίνα, Παπαναστασίου Τάσος (Πιλότος), Ρέππας Γιώργος, Σταθάκης Σωτήρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ