Διάκριση για την λύση Network Firewalls της Check Point

0
76

H Check Point Software Technologies, πάροχος λύσεων κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι έχει αναγνωριστεί ως ηγέτης στο Gartner Magic Quadrant για τη λύση Network Firewalls.

Είναι η 21η φορά στην ιστορία της που η Check Point ανακηρύσσεται ηγέτης για τις λύσεις που αφορούν τα Enterprise Network Firewalls. Η φετινή αναγνώριση αναδεικνύει τη συνεχή εστίαση της Check Point στην ενσωμάτωση του cloud και της on premise ασφάλειας, στη βελτίωση απόδοσης και ενσωμάτωσης σε όλο το φάσμα λύσεων, καθώς και στo κεντρικό, ενοποιημένο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας.

Η αναγνώρισή μας από την Gartner ως ηγέτης στην έκθεση Magic Quadrant για τη λύση Network Firewalls είναι ένα τεράστιο επίτευγμα και η πραγματική απόδειξη του οράματος μας για την αγορά,” δήλωσε ο Itai Greenberg, VP of Product Management της Check Point. «Η φετινή αναγνώριση οφείλεται στην σταθερή εστίαση μας στην επέκταση και την εδραίωση του Infinity Architecture για την ασφάλιση κάθε μέρος του δικτύου μιας εταιρείας, από την ανάπτυξη του cloud και τα κέντρα δεδομένων μέχρι τις θέσεις των εργαζομένων, τα κινητά τηλέφωνα και τις συσκευές IoT. Με το κορυφαίο, Νο1 στην αγορά, για την πρόληψη απειλών, κεντρικό και ενοποιημένο security management, οι επιχειρήσεις μπορούν να προστατευθούν από νέες και αναδυόμενες επιθέσεις σε κάθε σημείο των δικτύων τους, ενώ ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες πληροφορικής τους στην εποχή ‘μετά την πανδημία’».

Το Infinity Architecture της Check Point είναι η πρώτη ενοποιημένη αρχιτεκτονική ασφαλείας του κλάδου που καλύπτει δίκτυα, cloud, κινητά και IoT, παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο πρόληψης απειλών τόσο από γνωστές όσο και από άγνωστες απειλές στον κυβερνοχώρο. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων επιχειρήσεων διασφαλίζει ότι οι πελάτες προστατεύονται από οποιαδήποτε απειλή, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ