Διαγραφή εξόδων και τόκων υπερημερίας καταναλωτή 31.000€

0
26

Eνδιαφέρουσα εξέλιξη, μετά από διαπραγματεύσεις της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, με πιστωτικό ίδρυμα, είναι η διαγραφή εξόδων και τόκων υπερημερίας καταναλωτή ύψους 31.000€.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΕΚΕ αναφέρει: «Τη διαχείριση απαιτήσεων επαγγελματικού δάνειου συνταξιούχου αγρότη ανέλαβε η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, το δάνειο του οποίου είχε επιβαρυνθεί με σημαντικά πανωτόκια λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας του ιδίου και ταυτόχρονης απώλειας της συζύγου του.

Η Ε.Ε.Κ.Ε έπειτα από διαπραγματεύσεις με το πιστωτικό ίδρυμα κατέληξε σε συμφωνία ρύθμισης του οφειλόμενου ποσού ύψους 37.000 ευρώ με τη διαγραφή εξόδων και τόκων υπερημερίας 31.000€ και την εφάπαξ καταβολή ποσού 6.000€ για την εξόφληση του συνόλου του δανείου. Επετεύχθη τέλος, η διάσωση της κύριας κατοικίας του δανειολήπτη αλλά και του αγροτεμαχίου που συντηρούσε την οικογένεια του.

H Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας παρέχει από το 2010 στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.