Διαδηλωτής πήρε δώρο αυτοκίνητο και υποτροφία επειδή καθάρισε το δρόμο – ΚΟΣΜΟΣ

Οι καλές πράξεις ανταμείβονται, κάτι που είδε για τα καλά Αντόνιο Γκουίν τζούνιορ.

Ο 18χρονος πήρε μια σκούπα, αγόρασε μερικές σακούλες σκουπιδιών και κάθισε επί δέκα ώρες για να καθαρίσει τους δρόμους, έπειτα από αντιρατσιστική διαδήλωση στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης.

Βέβαια η προσπάθεια του νεαρού δεν έμεινε, καθώς η κοινότητα εκτίμησε την προσπάθειά του.

Η αρχή έγινε από τον Ματ Μπλοκ, ο οποίος του χάρισε μία κάμπριο Mustang του 2004 που χρησιμοποιούσε περιστασιακά, καθώς μέσα από το Facebook είδε ότι έψαχνε αυτοκίνητο.

Η συνέχεια ήρθε από τον τοπικό επιχειρηματία, Μπομπ Μπρίσλαντ, ο οποίος αποφάσισε να προσφέρει έναν χρόνο δωρεάν ασφάλιστρα μέσω του ασφαλιστικού του γραφείου

«Απλώς ένιωσα υποχρεωμένος να τον βοηθήσω. Πρέπει να ενωθούμε ως κοινωνία και να δείξουμε στον κόσμο πως υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι εδώ» δήλωσε ο Μπρίσλαντ.

Μόλις τελείωνε το λύκειο, ο Γκουίν είχε προγραμματίσει να πάει σε μια τεχνική σχολή μέχρι να συγκεντρώσει χρήματα για το κολέγιο.

Μαθαίνοντας την ιστορία του Γκουίν, το Medaille College στο Μπάφαλο αποφάσισε να του προσφέρει μία πλήρη υποτροφία, όπου πλέον σχεδιάζει να σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων. Ένας από τους πολλούς στόχους του είναι να ανοίξει μια επιχείρηση καθαρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ