«Διαζύγιο» της Unicef από το ελληνικό παράρτημα (video)

Μετά την απόφαση της Unicef να διακόψει τη συνεργασίας της με την Εθνική Επίτροπή της Ελλάδας καθώς υπήρξαν καταγγελίες περί κακοδιαχείρισης  και ακολούθησαν δύο πορίσματα που τις επιβεβαίωσαν  αλλά και για τη συνέχεια της  Unicef στην Ελλάδα μίλησε στην «ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ»  η επίτροπος της Σοφία Τζιτζίκου.
Η κα Τζιτζίκου αναφέρθηκε στους δύο ελέγχους που έγιναν και τα πορίσματα που προέκυψαν σχετικά με τα πεπραγμένα του ελληνικού παραρτήματος. Μίλησε επίσης για τις αναντίστοιχες αμοιβές σε σχέση με τα προσόντα υπαλλήλων όπως και για τις αμοιβές των μελών του Δοικητικού Συμβουλίου.
Τόνισε οτι τα οικονομικά  διαχειρίζονται εκτελεστικοί υπάλληλοι  και οτι το Δοικητικό Συμβούλιο  στο οποίο αναφέρονται εγκρίνει απολογιστικά. Η Ελληνίδα Επίτροπος ανεφερε επίσης οτι το παράρτημα που ασχολειται με τους πρόσφθγες στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητο κια δεν θα επηρεαστέι η λειτουργία του.
Σε σχέση  με το «διαζύγιο» ανέφερε οτι επήλθε καθώς η Unicef πρότεινε ενα τρόπο λειτουργίας και προγραμματισμού που δεν εγινε αποδεκτός απο την πλειοψηφία των μελών του Διοικητιού Συμβουλίου του ελληνικού παραρτήματος.www.ert.gr

2018-04-24 06:00:39

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ