Διακοπή στον τελικό του Κυπέλλου Δανίας λόγω… κοινωνικής απόστασης

Η συμφωνία ήταν ξεκάθαρη: 1.450 οπαδοί, μοιρασμένοι εξίσου μεταξύ των δύο ομάδων, θα μπορούσαν να βρεθούν στις εξέδρες για τον τελικό του Κυπέλλου Δανίας, μεταξύ της Άαλμποργκ και της Σοντερίσκε.

Ήταν το πρώτο «πείραμα» μετά τα στάδια που εκκενώθηκαν από την επιδημία του κορωνοϊού. Αλλά στο Blue Water Arena του Έσμπιεργκ δεν πήγαν όλα όπως αναμενόταν.

Μετά από περίπου τριάντα λεπτά παιχνιδιού μια ομάδα οπαδών της Άαλμποργκ, οι AAB, αποφάσισαν να μην σεβαστούν την κοινωνική απόσταση των δύο μέτρων και το παιχνίδι σταμάτησε.

Η ομάδα συγκεντρώθηκε, όπως έκανε πριν από τον κορωνοϊό, για να τραγουδήσει και να χοροπηδήσει. Και παρά τα αιτήματα των προπονητών, όπως και των άλλων οπαδών, παρέμειναν κολλημένοι, αναγκάζοντας τον διαιτητή να αναστείλει το παιχνίδι για 14 λεπτά.

Ακολούθως, περίπου πενήντα οπαδοί εκδιώχθηκαν και φορτώθηκαν σε ένα λεωφορείο, ενώ ορισμένοι συνελήφθησαν από την αστυνομία για εκτόξευση πυροτεχνημάτων.

Ο αγώνας, μετά την άνευ προηγουμένου αιτία διακοπής, συνεχίστηκε και η Άαλμποργκ ηττήθηκε 0-2 με δύο γκολ του πρώην παίκτη της Άντερς Τζάκομπσεν. Για τη Σοντερίσκελ ήταν το πρώτο τρόπαιο στην Ιστορία της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ