Διασπορά fake news από το ΠΑΣΟΚ

Για «διασπορά fake news και φθηνούς αντιπερισπασμούς» με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Μάντζου, κατηγορεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το ΠΑΣΟΚ

«Μέσα στον πανικό του μετά τις αποκαλύψεις ότι ο στενότερός του συνεργάτης εκπροσωπούσε fund, ο κ. Ανδρουλάκης και στελέχη του ΠΑΣΟΚ επιχειρούν φθηνούς αντιπερισπασμούς αναπαράγοντας ακόμη και fake news του κ. Βελόπουλου. Είπαν σήμερα ότι δήθεν η Λούκα Κατσέλη είναι μέλος στο Δ.Σ. fund. Τα ίδια είχε υποστηρίξει και ο κ. Βελόπουλος και αναγκάστηκε μάλιστα να ανακαλέσει στη Βουλή μετά από ανακοίνωση της Λούκας Κατσέλη τον Δεκέμβριο του 2022» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει λέγοντας πως «είναι τέτοια η εμπάθειά τους για όσα στελέχη της δημοκρατικής παράταξης αρνήθηκαν την σύμπλευση του ΠΑΣΟΚ με την Δεξιά, που επιτίθενται με ψέματα στην Λούκα Κατσέλη. Την πολιτικό, που συνέδεσε το όνομά της με την προστασία της πρώτης κατοικίας με τον “νόμο Κατσέλη”, που τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ υπερασπίζονται καθημερινά ως “νόμο ΠΑΣΟΚ”».

Κλείνοντας σημειώνει: «Το γεγονός δε ότι τα fake news έσπευσε να τα αναπαράγει πρώτος ο βαθύς προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ, δείχνει τις προτιμήσεις του καθενός. Τόσο “σκληρός” αντίπαλος για την Δεξιά είναι ο κ. Ανδρουλάκης».