Διευρυμένη τεχνολογική και στρατηγική συνεργασία της SAS με την Microsoft

Οι λύσεις τεχνητής νοημοσύνης και τα Analytics της SAS ενοποιούνται ακόμη περισσότερο στο Cloud εντός του Microsoft Azure, ενώ παράλληλα, η Microsoft θα μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της, τις cloud-based λύσεις της SAS.

Η Microsoft και η SAS ανακοίνωσαν μία διευρυμένη τεχνολογική και στρατηγική συνεργασία. Οι δύο εταιρείες θα δώσουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να αξιοποιούν εύκολα τις δυνατότητες των Analytics μέσω των λύσεων της SAS στο Cloud, επεκτείνοντας τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και ξεκλειδώνοντας την αξία των πρωτοβουλιών του ψηφιακού τους μετασχηματισμού. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι εταιρείες θα μεταφέρουν τα προϊόντα analytics και άλλες επιχειρηματικές λύσεις της SAS στο Microsoft Azure ως τον προτιμώμενο πάροχο cloud για το SAS Cloud. Οι λύσεις και η εμπειρία της SAS θα προσφέρουν προστιθέμενη αξία και στους πελάτες της Microsoft σε τομείς όπως η υγεία, οι οικονομικές υπηρεσίες και πολλούς άλλους κλάδους. Η συνεργασία βασίζεται στην ενοποίηση των λύσεων της SAS σε λύσεις cloud της Microsoft για τα εργαλεία της, Microsoft Azure, Dynamics 365, Microsoft 365 και Power Platform και υποστηρίζει το κοινό όραμα των εταιρειών για περαιτέρω εκδημοκρατισμό της τεχνητής νοημοσύνης και των analytics.  

«Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Microsoft και η SAS θα συμβάλλουν στην επιτάχυνση της ανάπτυξης των πελατών τους και την εξεύρεση νέων οδών προς την καινοτομία, με ένα ευρύ σύνολο των λύσεων SAS Analytics για το Microsoft Azure», δήλωσε ο Scott Guthrie, Executive Vice President Cloud και AI της Microsoft. «Η SAS, με την αναγνωρισμένη εμπειρία της στο χώρο των analytics, του data science και του machine learning αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Microsoft και μαζί θα βοηθήσουμε τους πελάτες μας σε δεκάδες διαφορετικούς κλάδους, αντιμετωπίζοντας τις πιο δύσκολες και περίπλοκες προκλήσεις στα analytics».

«Η SAS και η Microsoft μοιράζονται το κοινό όραμα να βοηθήσουν τους πελάτες να επιταχύνουν τις πρωτοβουλίες ψηφιακού μετασχηματισμού τους. Και οι δύο οργανισμοί κατανοούμε, ότι πρόκειται για μια διαδικασία που θα εμπλουτίσει τα δεδομένα και θα βελτιώσει τη ζωή μέσω καλύτερων αποφάσεων», ανέφερε ο Oliver Schabenberger, Chief Technology Officer και Chief Operating Officer της SAS. «Η συνεργασία με τη Microsoft δίνει στους πελάτες μία ομαλή εμπειρία στο cloud που προσφέρει γρηγορότερη, πιο ισχυρή και εύκολη πρόσβαση στις λύσεις της SAS και ενεργοποιεί αξιόπιστες αποφάσεις με τη χρήση analytics που όλοι μπορούν να κατανοήσουν ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων που διαθέτουν». 

Παράλληλα, η συνεργασία θα περιλαμβάνει και την βελτιστοποίηση του SAS Viya, την τελευταία cloud-native λύση της εταιρείας για το Azure, όπως επίσης και την ενοποίηση του διευρυμένου χαρτοφυλακίου λύσεων της SAS, από τις λύσεις καταπολέμησης απάτης στις λύσεις κινδύνου και λιανεμπορίου, στο Azure Marketplace για την παροχή βελτιωμένης παραγωγικότητας και ενισχυμένων επιχειρηματικών αποτελεσμάτων για τους πελάτες. 

«Η συνεργασία μεταξύ της SAS, ηγέτη στο χώρο των analytics και της Microsoft, ηγέτη στο cloud δημιουργεί μία ενδιαφέρουσα στρατηγική συμμαχία. Με τη SAS να σχεδιάζει τη δημιουργία λύσεων για ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο cloud της Microsoft (Azure, Microsoft 365, Dynamics 365 & Power BI) ανοίγουν πολλές δυνατότητες για δημιουργία κοινών λύσεων», είπε ο Steve White, Program Vice President, Channels και Alliances στο IDC.     

Επιπλέον, μέσω της συνεργασίας, οι Microsoft και SAS θα εξερευνήσουν ευκαιρίες για την ενσωμάτωση των δυνατοτήτων analytics της SAS, συμπεριλαμβανομένου εξιδεικευμένων μοντέλων από διάφορους κλάδους, στο Azure και το Dynamics 365, ώστε να δημιουργήσουν μία καινούργια λύση για τους πελάτες που χρησιμοποιούν αποκλειστικά τις υπηρεσίες της SAS σε διάφορους καθετοποιημένους κλάδους. Αυτή η επιπλέον ενσωμάτωση θα επιτρέψει στους πελάτες της SAS να κεφαλαιοποιήσουν την επεκτασιμότητα και την ευελιξία του cloud για τον όγκο εργασίας analytics και τεχνητής νοημοσύνης.

Η SAS θα παρουσιάσει επιπλέον σχετικά προϊόντα και λύσεις μέσα στη χρονιά, υποστηριζόμενα από ενέργειες co-selling και go-to-market. Αυτό θα επιτρέψει στους πελάτες της SAS και της Microsoft να αντιμετωπίσουν μερικά από τα πιο σημαντικά και σύνθετα αναλυτικά τους προβλήματα, διατηρώντας την δυνατότητα να καινοτομούν. Η SAS δεσμεύεται, επίσης, πως θα χρησιμοποιεί Microsoft 365 και Dynamics 365 και για τις εσωτερικές της ανάγκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ