Δικαιώθηκε η Νάπολι για το ντέρμπι με την Γιουβέντους, παίρνει πίσω και το βαθμό που της αφαιρέθηκε

0
22

Δικαίωση για τη Νάπολι σε τρίτο βαθμό στην υπόθεση του αγώνα με την Γιουβέντους που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ!

Οι «παρτενοπέι» κέρδισαν την έφεση που είχαν υποβάλλει μετά την τιμωρία που τους επβλήθηκε για το ματς της 4ης Οκτωβρίου με την Γιουβέντους που δεν έγινε ποτέ, καθώς η αποστολή δεν μπορούσε να ταξιδέψει στο Τορίνο εξαιτίας του απαγορευτικού μετακίνησης που υπήρχε μεταξύ των περιφερειών από τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού.

Η Νάπολι είχε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές, ωστόσο, έχασε το ματς στα χαρτιά με 3-0, ενώ της αφαιρέθηκε κι ένας βαθμός. Η ποινή δεν άλλαξε ούτε σε δεύτερο βαθμό, ωστόσο, η τρίτη απόπειρα των ανθρώπων του συλλόγου έφερε αποτέλεσμα. Η έφεση που είχαν υποβάλλει έγινε αποδεκτή από το αρμόδιο όργανο κι έτσι το ντέρμπι με την Γιουβέντους θα διεξαχθεί εντός του 2021, ενώ στο συγκρότημα του Τζενάρο Γκατούζο επιστράφηκε ο ένας βαθμός που είχε αφαιρεθεί.

Η βαθμολογία στη Serie A αλλάζει, καθώς με το βαθμό που πήρε πίσω η Νάπολι έφτασε στους 24, όσους και η Γιουβέντους, πλέον, από την οποία αφαιρέθηκαν οι τρεις βαθμοί που είχε πάρει από τη μη διεξαγωγή του αγώνα.

Ως εκ τούτου οι δύο ομάδες έχουν από ένα ματς λιγότερο, ο οποίος εκτός απρόοπτου θα πραγματοποιηθεί μέσα στον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η βαθμολογία στις πρώτες θέσεις διαμορφώνεται ως εξής: Μίλαν 31, Ίντερ 30, Νάπολι 24, Γιουβέντους 24, Ρόμα 24.