«Διπλά» για Σοσιεδάδ και Μπέτις

Η Σοσιεδάδ νίκησε με ανατροπή και μέσα στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» τη Γρανάδα με 3-2, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ύστερα από δύο συνεχείς ισοπαλίες (0-0 με Σεβίλη, 2-2 με την Αϊντχόφεν στο Europa League) οι Βάσκοι επέστρεψαν στις επιτυχίες, ενώ οι Ανδαλουσιανοί παραμένιυν χωρίς νίκη μετά από έξι αγώνες (τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες).

Η Γρανάδα προηγήθηκε στο 9΄ με τον Σάντσες, η Σοσιεδάδ ανέτρεψε το αντίπαλο προβάδισμα με Ελουστόνδο (52΄) και Μερίνο (60΄), οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 70΄ με πέναλτι του Μιλά και τελικά το «διπλό»… υπέγραψε ο Ελουστόνδο στο 83΄.

Η Μπέτις έμεινε για όγδοο συνεχή αγώνα αήττητη απέναντι στην Οσασούνα, την οποία νίκησε στην Παμπλόνα με 3-1 (21΄ Ερμόσο, 82΄ Χουάνμι, 90΄+3 Γουΐλιαν Χοσέ – 39΄ Κίκε) κι επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από τρεις σερί ισοπαλίες.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στα τελευταία λεπτά με τους Ανδαλουσιάνους να σκοράρουν δύο φορές απέναντι στην Οσασούνα, η οποία δεν έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες μετά το 2-0 στην έδρα της Αλαβές.