Δύο παιδιά κι ένας ηλικιωμένος νεκροί από πυροβολισμούς

Carabinieri special forces at the site of a shooting in Ardea, near Rome, Italy, 13 June 2021. Two children and an adult have been reportedly killed by gunshots fired by a man at a street of Ardea, a town near Rome. According to authorities, the two children were not related to the other victim, who was an elderly person. EPA/CLAUDIO PERI

 Νεκρά από πυροβολισμούς έπεσαν σε περιοχή της Ρώμης δύο αδέλφια ηλικίας 10 και 5 ετών, που έπαιζαν λίγα μέτρα από το σπίτι τους, όπως και ένας 74χρονος άνδρας, ο οποίος περνούσε με to ποδήλατο του, απο τα πυρά ενός 34χρονου, ο οποίος κατόπιν ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.

Τα παιδιά και ο ηλικιωμένος δεν είναι συγγενείς και δεν φαίνεται να υπάρχει σχέση μεταξύ των τριών θυμάτων και του δράστη ο οποίος φέρεται αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη διαπραγμάτευση για την παράδοσή του, αναφέρει η ΕΡΤμε τη μητέρα του να βοηθά τους αστυνομικούς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του.

Σύμφωνα με τους περίοικους ο 34χρονος ήταν γνωστός για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και είχε επιδείξει και στο παρελθόν εχθρική συμπεριφορά.

Προτεινόμενα για εσάς