Είδε Champions League στην εντατική

Συνεχίζει να βελτιώνεται, η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε πριν από λίγο,

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, «τις τελευταίες τριάντα έξι ώρες, διαπιστώθηκε περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του αναπνευστικού συστήματος και των νεφρών του ασθενή» με παράλληλη μείωση των λευκών αιμοσφαιρίων (τα οποία τις περασμένες ημέρες ήταν ιδιαίτερα αυξημένα) και περιορισμό της λοίμωξης των πνευμόνων.

Προς το παρόν, ο «Καβαλιέρε» πρόκειται να παραμείνει στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, στην οποία και εισήχθη πριν από οκτώ ημέρες.

«Θέλω να σας πω κάτι εντελώς αυθόρμητο: εντυπωσιάσθηκα, για μια ακόμη φορά, από την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο πατέρας μου για να ανακτήσει δυνάμεις» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρωτότοκος γιος του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, Πιερσίλβιο Μπερλουσκόνι. Πρόσθεσε, δε, ότι χθες βράδυ ο πατέρας του παρακολούθησε στην τηλεόραση τον αγώνα ποδοσφαίρου του Champions League, Μίλαν- Νάπολη.

Ο δε Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Αντòoνιο Ταγιάνι, υπογράμμισε: «στις 5 και 6 Μαΐου θα οργανώσουμε στο Μιλάνο μια μεγάλη συγκέντρωση του κόμματός μας, Φόρτσα Ιτάλια. Ελπίζουμε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να είναι μαζί μας, στην εξέδρα».

Πηγή: ΑΜΠΕ