Είκοσι Βρετανοί μαθητές επέστρεψαν με κορονοϊό από το νησί – ΚΟΣΜΟΣ

Είκοσι βρετανοί μαθητές συνδέονται με εκδηλώσεις της νόσου Covid-19 επιστρέφοντας από διακοπές στη Ζάκυνθο, όπως μεταδίδουν τα αγγλικά μέσα.

Εξαιτίας μάλιστα του φόβου, το σχολείο τους στο Μπάκιγχαμσαϊρ θα καθυστερήσει να ανοίξει.

Ένας από αυτούς κόμπαζε που δεν φορούσε μάσκα στο αεροπλάνο για Ελλάδα, πλάι σε τουλάχιστον 20 φίλους του. Αφήνοντας το σχολείο τους να διαχειριστεί τώρα μια άβολη κατάσταση.

Όπως μεταδίδει η «Sun», δεν είναι μόνο οι 20 μαθητές του σχολείου Sir William Borlase’s Grammar School που βγήκαν θετικοί στο τεστ κορονοϊού, αλλά και κάποιοι γονείς.

Οι μαθητές ανέβαζαν συνεχώς φωτογραφίες τους στα κοινωνικά μέσα από το νησί μην τηρώντας κανένα μέτρο κοινωνικής απόστασης. Και βέβαια επιστρέφοντας στην Αγγλία δεν ήταν υποχρεωμένοι να μπουν σε καραντίνα.

Ζάκυνθος και Βρετανία διατηρούν αμφιθυμική πλέον σχέση, καθώς πάνω από 30 κρούσματα κορονοϊού έχουν συνδεθεί με διακοπές στο νησί μόλις την προηγούμενη βδομάδα. Σκοτία και Ουαλία αναγκάζουν πια σε καραντίνα όσους πολίτες τους επιστρέφουν από τη Ζάκυνθο.

«Πηγαίνοντας στη Ζάκυνθο χωρίς καμία κοινωνική απόσταση και χωρίς καθόλου κορονοϊό», έγραφε το βίντεο που ανέβασαν οι μαθητές στο TikTok.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ