Εκπληκτική υποδοχή, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου

Μετά την αποθέωση που γνώρισε στο «Γ. Καραϊσκάκης» από περίπου 25.000 φίλους του Ολυμπιακού, το νέο μεγάλο αστέρι της πειραϊκής ομάδας, Μαρσέλο, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του, μιλώντας στην Cosmote TV.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενη. Τραγουδούσαν όλοι μαζί. Αυτή η υποδοχή είναι εκπληκτική. Είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος για την υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος. 

Όσο για το τι τον έφερε στον Πειραιά; «Από την πρώτη στιγμή ήμουν ενθουσιασμένος. Από την πρώτη επαφή με τον κόσμο. Μου άρεσε το πρότζεκτ. Ένιωσα πολύ επιθυμητός και αγαπητός. Νομίζω ότι θα βρω όσα ψάχνω», απάντησε. 

«Είχα την ευκαιρία να παίξω αντίπαλος με τον Ολυμπιακό πριν από πολλά χρόνια. Θυμάμαι το κλίμα. Ήθελα να το ζήσω και ήξερα ότι θα ζήσω όμορφες στιγμές. Θέλω να πετύχω πράγματα με τον σύλλογο, για να γίνει πολύ-πολύ μεγάλος σύλλογος».

Και πρόσθεσε: «Υπόσχομαι ότι θα τα δίνω όλα, θα δίνω την ψυχή μου στο γήπεδο. Θέλω να βοηθήσω, να ενσωματωθώ στις αξίες του συλλόγου. Αυτό υπόσχομαι, ότι θα τα δώσω όλα».

Ερωτηθείς για το αν θα μάθει ελληνικά ο 34χρονος άσος απάντησε χαμογελαστός: «Τα ελληνικά είναι κάτι που έχω σκεφτεί από την πρώτη στιγμή να μάθω. Σκεφτόμουν να μάθω κάποια πράγματα, αλλά είναι πολύ δύσκολα. Είναι μεγάλη τιμή να μάθω τη γλώσσα εδώ όπου θα ζω, σε μια χώρα που είναι πολύ όμορφη. Είναι στο μυαλό μου να το κάνω».

Επίσης, ρωτήθηκε για το αν έχει μιλήσει με τους συμπατριώτες του κι άλλοτε μεγάλες δόξες των Πειραιωτών, Ριβάλντο και Ζιοβάνι.

«Δεν έχω προλάβει να μιλήσω γιατί δεν είχα πολύ χρόνο και μετακόμισα βιαστικά από τη Μαδρίτη στην Αθήνα. Με την πρώτη ευκαιρία θα τους βρω για να τους μιλήσω και να μου δώσουν ένα ωραίο feeling για την Ελλάδα…», είπε.