Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Ζητεί ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία

0
54

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών με επιστολή του προς τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση τονίζει την αναγκαιότητα κατάθεσης ρυθμίσεων που θα αφορούν οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία αντίστοιχες με αυτές που εξήγγειλε  ο Υπουργός Οικονομικών. 

Τονίζει ότι «μόνο τότε θα δοθεί πραγματική ανάσα σε χιλιάδες νοικοκύρηδες που επιχειρούν υπό καθεστώς ασφυξίας».

Αναλυτικά ολόκληρη η επιστολή

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Η χθεσινή εξαγγελία του Υπουργού Οικονομικών κου Χρ. Σταϊκούρα για νομοθέτηση νέων ευνοϊκών ρυθμίσεων οφειλών προς την Εφορία, τακτοποιεί έγκαιρα ένα τεράστιο πρόβλημα που πνίγει σχεδόν το σύνολο των επιχειρήσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εάν στο ίδιο νομοσχέδιο, μετά από δική σας απόφαση κατατεθούν και αντίστοιχες ρυθμίσεις που θα αφορούν οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, τότε θα δοθεί πραγματική ανάσα σε χιλιάδες νοικοκύρηδες που επιχειρούν υπό καθεστώς ασφυξίας.

Αγαπητέ κύριε Υπουργέ, η ευαισθησία και το πνεύμα συνεργασίας που έχετε επιδείξει έως σήμερα καθιστά σχεδόν βέβαιη τη θετική σας ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα μας, γιατί από μόνες τους οι ρυθμίσεις των φορολογικών οφειλών, δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την επιβίωση των επιχειρήσεων στις έκτακτες συνθήκες που βιώνουμε».

Μοιράσου το άρθρο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ